dinsdag 15 januari 2013

Aangekomen in Thulo Parsel

We zijn na een ook voor Ad prima wandeling aangekomen in Thulo Parsel bij het huis van gids Rajman.
Hier heel vriendelijk ontvangen en ook nog een verrassing voor ons. Wie stormden namelijk het huis binnen tien we aan de thee zaten? Anneke en Jos van Stichting Ramro!

Behalve dat ze voor de projecten van komend jaar tal van zaken willen afspreken en ook nieuwe projectdorpen willen bezoeken, wilden ze eigenlijk de bruiloft waar juist zij voor uitgenodigd waren natuurlijk niet missen. Last minute toch maar deze kant op gekomen dus. :-)

Erg leuk om met ze bij te praten en onze ervaringen te delen. Ook hebben we nog de huizen van diverse dragers bezocht. En de voorbereidingen van het bruiloftsfeest bekeken. De buffel was al geslacht, en werd net fijngehakt terwijl de ingewanden al op t vuur stonden te pruttelen.
Wouter heeft zijn haar nog even laten knippen!

Verder tijdens de dorpswandeling nog even bij de plaatselijke Gompa Lama in zijn tempel gekeken. En de school zien uitgaan (zie foto).

We hoorden dat het thuis sneeuwt, hier nog immer gortdroog en dat duurt nog een flink aantal maanden waarschijnlijk :-(

2 opmerkingen:

  1. Hoi!
    Wat een ervaringen weer allemaal zeg en wat gaat de tijd snel! Jammer voor jullie.
    De bruiloft lijkt me heel bijzonder en vooral het eten...die pruttelende ingewanden. Vast een delicatesse! :-b hahaha geniet er van.
    Veel plezier nog!
    gr. Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Wouter Ad Anneke en Jos, Wij hopen dat jullie enorm genoten hebben van de Bruiloft en dat de Raksi al verdampt is. Hopelijk was er rund genoeg voor iedereen:-)Vraag aub toch wel naar het recept.Goeie reis terug naar KTM en shop ze:) Doe Rajman en Bikulal onze hartelijke groeten.Gr. Heleen en Sjef

    BeantwoordenVerwijderen

Je reacties zijn uiteraard welkom!