maandag 14 januari 2013

Schoolspulletjes

Gisteren het (wegens aantal Nepalese feestdagen helaas gesloten) lege schooltje bekeken. Leuke plaquette met Nepalese en Nederlandse vlag en dankwoord aan Ramro. Tijdens mijn wandeling gisteren heb ik geluncht bij de school headmaster. Vandaag aan de dorp chairman de spullen gegeven die we hadden meegenomen voor ze. Zijn ze zeker blij mee.

Het is een leuk kleinschalig schooltje, zes locaaltjes en een kantoor. Verder, heel belangrijk, een toiletgebouw. Om daar ook water te hebben zijn ze nog een opvang bassin voor regenwater aan het maken, maar helaas is daar nu even het geld voor op. Wie weet heeft Ramro nog wat over? Of u nog wat over voor Ramro ;-) ?

1 opmerking:

  1. Hoi Ad en Wouter,

    Fijn om te lezen dat er toiletten staan bij de school in Kane Gau. Vorig jaar februari was dit nog plan. Ad, je enkel zag er behoorlijk gekleurd uit. De foto met je brede lach en rode hoofd laat wel zien dat je (ondanks de tegenslag)in je nopjes bent. Leuk om van al die herkenbare plekjes te lezen. Nu morgen nog genieten van de bruiloft! En daarna nog een beetje de toerist uithangen ijn Kathmandu. Veel plezier nog.

    Groetjes,
    Toob en Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Je reacties zijn uiteraard welkom!