zondag 13 januari 2013

De hoogte in!!

Vandaag weer gescheiden wegen. Ad verkent het dorp als inspecteur. Ik ben met zoon van een van de dragers naar de hoge top bij Ohkrenie gelopen. 2,5 uur klimmen geeft 1000m stijgen naar 2220m.
Dat geeft weer mooie plaatjes maar in de regentijd schijnt t zicht veel beter te zIjn, dan kan je ook de andere kant op India in kijken, maar nu u is dat een waas. De hele hoge Himalaya kan je wel mooi zien!!
Nu onderweg terug en thee drinken in huis waar het opbrengen oude manier gaat... Ik zal straks lekker naar rook ruiken!!

5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige panorama opname! Geweldig om te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geniet van de prachtige verhalen en foto's. Het moet wel een heel bijzondere reis voor jullie zijn! Veel plezier, geluk en gezondheid nog de laatste dagen. Namaste (Andreas)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Wouter en Ad, ondanks de "gescheiden" programma's zullen jullie zeker genieten van deze tocht. Of je nu op de top bij Okrenie staat of in het dorp rustig ronslentert. Het heeft allemaal z'n bekoring. geniet ervan! En Ad sterkte met je pootje. Je staat er helaas gekleurd op.Groetjes Heleen en Sjef

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey lieverd en ad natuurlijk, wat een schitterende foto's en wat een belevenissen allemaal! Geniet er nog even van, wij kijken uit naar jullie terugkomst :). Veel plezier op de trouwerij!
    Liefs en kusjes steef en ilvy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi jongens!
    Leuke berichtjes Wouter!
    Nou Ad dat pootje zit er nogal uit! Sterkte er mee. Je had ook een flinke rooie kop zeg! Dan maar inspecteur...maakt je wel veel foto's Ad? Je mag gerust een souvenir mee nemen hhahahaha, kralen, sjaal andere leuke dingen, maakt niet uit. Ik betaal het uiteraard terug!
    Geniet ze nog.

    groetjes,
    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Je reacties zijn uiteraard welkom!